Tuesday, December 18, 2012

Užbaigiamasis


Liko 5 naktys Pietų Korėjoje. Kai pagalvoji - lašas jūroje.
Kiekvieną rytą priėjęs suomis paklausia manęs, ar aš žinau, kiek dienų liko praleisti ČIA! Sunku nežinot, kai prieš užmiegant būna tas pats klausimas ir skaičiavimas. Kad tikrai įsitikintų,reikalingas konkretus ir teisingas skaičius. O kad skaičiavimas būtų dar tikslesnis, net apps‘ą parsisiuntė, taddabarsekundžių tikslumu skaičiuoja, kada gi jo kelionė namo.
Paskutinė savaitė! Su mokslais susitvarkyta! Tikros atostogos, aišku, jei ne ligos…  Sėdžiu ir antibiotikus kaip saldainius kapoju. Gerklė visa ištinusi, naktimis košmarai. Tokios ir atostogos su ta angina. Tai dabar bent kitaip į tą savaitę žiūriu. Planas išgyti ir į Lietuvelę grįžti kaip ridikėliuiJ  Bet ar verta čia gydytis ir laukti tos kelionės, juk pasaulio pabaiga anksčiau neilėktuvo skrydis :DD
Turbūt šis įrašas turėtų būti apie tuosketuris mėnesius šioje šalyje.
Ar kažko pasisėmiau ? Tai aišku! Pažinau suomius, sužinojau suomių tradicijas ir visa kita apie juos. Ramūs žmonės, kurie niekur neskuba. Kaip kambariokai tikrai labai geri, jokių kivirčų, nieko JTiek ramūs, kad sugeria visas mano nesamonęs ir nereguoja į jas.
O jei apie korėjiečius...  Trakim išmokau jų heroglifus skaityti ir rašyti... Aišku nesvarbu kiek gerai, bet svarbu, kad moku!Tauta nėra labai gudri, bet turbūt jų skaičius atsveria šitą problemėlę. Jienieko daugiau be mokslo ir technilogijų neturi.
Teko šnekėti su vienos užeigos savininku, kuris šiek tiek kalbėjo angliškai. Pasipasakojo, kad ju žemelė yra labai prasta ir ryžių derlių gali tik vieną kart per metelius  nuimti. O pačios žemės irgi nėra labai daug, kai 50 mln. žmonių užgulę tokį mažą plotą. Mėsą turi gabentis iš Australijos, JAVar iš Vokietijos. Pasisakė, kad gali sau leisti du kartus per metus suvalgyti jautienos steiką!!!Mat jautiena čia labai brangus dalykas. Kaip tikras lietuvis turiu papasakoti apie mūsų mėgstamas bulves. Dėl bulvių nešnekėjom su savinku, bet akim nužiūrėdamas galiu teigti, kad šito produkto taip paprastai negausi. Bulvės būna tiekiamos desertui!  Arba  koks nors priedas ant picos. Ir tai nelabai skaniai pagamintas.   Turbūt supratot, kad Lietuvoj turim džiaugtis įvairiu maistu ir jo mažesne kaina, kai kitos šalys tiesiog jo neturi, nes nėra galimybės užsiauginti.
Ar aš grįžčiau kada nors čia? Nžn nžn... pamačiau ir užteko. Daug įspūdžių nepaliko. Gerai, įspūdžių daug paliko, bet ne tokių, kurie mane čia verstų grįžti. Aišku, čia mano nuomonė apie šią šalį, nes yra žmonių, kuriem jilabai patiko ir net jau myli šitą kraštą! Taip kad manęs neklausykit, pasikliaukit kitų žmonių įspūdžiais, nes tikrai iš manęs neišgirsit žodžių: pizdets kaip faina, noriu atgal!
Norėčiau db geriau aplankyti kitas šalis.Tokias kaip Kinija, Japonija, Filipinai, Tailandas, Vietnamas ir pan. Laukit, gal kokią dieną aprašysiu kelionės įspūdžius iš ten JKą gi, ši kelionė baigta ir įspūdžiai įamžinti.
P.S.  Gydausi ir grįžtu sveikas!!!





 Pasifotkinau su namuku ir kalnu
 Stengiuos nesimaisyt kadre
 su hebra pozuojam
 turguj
 turguj2
 turguj3
 turguj4
 Kompanija
 Pozuoju
 Saldytuvas
Atsigerti klube duoda kibira!
 Grazu
 Grazu2
 Grazu3
Grazu+%
 Radau kepure su matytom spalvom
 Laura!! atvarai i 6 prekybos auksta, o ten pilna va tokiu kambariu paruostu veselej :)
 prekybos 3 aukstas
 is Seoulo boksto
 karo muziejus
 karo muziejus2
 karo muziejus3
 karo muziejus4
 yr yr tu dangoraiziu
 chekinu varikli pries skrydi
 univero stadionas (netilpo visas i kadra)
 Cia kartais isgerdavom alaus

No comments:

Post a Comment